Creme cu protecte solara – pentru un bronz fara arsuri

Iubim soarele tot timpul: pe plaja, cand mergem la schi … El ne da viata si ne face sa ne simtim bine. Totul arata diferit atunci cand ne insoteste. Dar este, de asemenea, evident ca trebuie sa ne protejam si ca, in ultimii ani, este esential sa folosim produse cu factor de protectie pe tot parcursul anului.

Ceea ce este foarte important sa stim si ce vom clarifica in acest post, este calcularea factorului de protectie solara, care va depinde de tipul nostru de piele, de timpul expunerii la soare si de modul de aplicare al acestor produse pentru a fi cu adevarat eficiente.

Oricat de placut este timpul petrecut pe plaja, suntem mai mult sau mai putin sensibili la lumina soarelui. De aceea, aplicarea unui hidratant cu un factor de protectie ridicat este o necesitate pentru a evita arsurile solare. Unul specific pentru pielea sensibila poate fi foarte bun.

Creme cu protecte solara

Exista diferite tipuri de piele, in functie de culoarea pielii, parului si ochilor persoanei. Pielea deschisa la culoare trebuie protejata mai mult de soare decat pielea intunecata, astfel incat, fiecare tip de piele necesita un anumit factor de protectie.

Factorul de protectie solara va prelungi timpul pe care il puteti petrece la soare si, in plus, va va garanta un bronz sanatos. Factorii de protectie la soare pot fi impartiti in patru niveluri de protectie: nivel scazut (6-10) mediu sau urban (15-25), inalt (30-50) si foarte ridicat (50+). Intra pe ghidul365.ro si afla mai multe informatii despre SPF, arsuri solare, creme cu protecte solara, etc.

Atunci cand alegeti factorul de protectie, trebuie sa tineti cont de urmatoarele criterii:

– cat timp doriti sa stati la soare
– care este tipul dvs. de piele
– perioada in care va expuneti la soare

 

Pentru a alege o lotiune cu protectie solara trebuie sa tineti cont de o serie de factori: Cine este vizat – copil sau adult – zona in care urmeaza sa fie aplicata crema, ce fel de piele – normala, uscata, grasa, cu tendinta de acnee – sau ce tip de piele are persoana care o va folosi (acest lucru este determinat de caracteristicile pigmentarii pielii, ochilor, parului si abilitatii de a se bronza).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *