Cum stii daca esti gay? Raspunsuri care te vor lamuri

Societatea, de obicei, pune etichete pentru a diferentia diferite identitati sexuale, motiv pentru care acest subiect este aproape tabu si am decis sa-l pastram pentru noi insine. Cu toate acestea, trebuie sa lasam deoparte toate aceste etichete pentru a incepe sa ne deschidem mai mult in legatura cu gusturile noastre. Nu trebuie sa va pese daca va plac barbatii sau femeile, ar trebui sa va simtiti confortabil cu cine sunteti.

Homosexualitatea a fost inteleasa ca o boala, ca o tulburare psihologica sau, cel putin, ca o anomalie a unui numar mare de societati umane. Aceste mituri despre homosexualitate sunt inca raspandite astazi, in ciuda naturii relative a fenomenului care a avut loc in ultimii ani in lumea occidentala.

Toti incep sa puna la indoiala orientarea lor sexuala atunci cand ajung la adolescenta, de obicei, tinerii vin in aceasta etapa ca heterosexuali pana cand incep sa se indoiasca daca asta isi doresc, ce ii face fericiti sau ce le place.

Cum stii daca esti gay? Raspunsuri care te vor lamuri

  • Aveti prieteni cu alta orientare sexuala
  • Daca practicati masturbarea, la cine va ganditi in momentul orgasmului, la un barbat, la o femeie sau la ambele persoane?
  • Daca ati avut relatii sexuale sau contact sexual atat cu persoane de acelasi sex, cat si cu sexul opus, cu care v-ati simtit mai bine; Care dintre relatii v-a dat cea mai mare placere sexuala si emotionala?
  • Va atrage sau participati la actul sexual cu o persoana de acelasi sex
  • Curiozitatea de a incerca relatii cu cineva de acelasi sex
  • Aveti legatura puternica cu un prieten
  • Acest lucru nu este exclusiv pentru tineri, deoarece aceasta etapa poate dura luni sau ani. Acesta este motivul pentru care adultii isi pun uneori intrebari cu privire la aceste probleme. Gaseste mai multe articole peĀ comunicatepresa365.com.

Orientarea sexuala

Orientarea sexuala este o parte importanta a sexualitatii si este normal ca intr-un anumit moment sa ne intrebam ce ne place cu adevarat. Desi uneori nu acceptam ceea ce suntem, de exemplu, cineva poate duce o viata complet heterosexuala, dar are sentimente si dorinte pentru cineva de acelasi sex.

Trebuie sa aveti intotdeauna in vedere ca trebuie sa acceptati orientarea sexuala, indiferent de ceea ce spun ceilalti. Pentru ca ceilalti sa va accepte, trebuie sa va acceptati mai intai pe dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *