Cum sa folosesti corect un site de dating pentru a gasi femei singure din Bucuresti

De la aparitia internetului, modalitatea de a gasi un partener s-a schimbat considerabil, chiar si dupa unele studii, unul din patru cupluri s-au intalnit online, fie pe o pagina de intalniri, pe una dintre retelele sociale, forumuri sau chat-uri.

De aceea, in acest post vom discuta despre cum sa folosim cele mai bune site-uri de dating si cum sa maximizam strategiile de gasire a unei femei online. Dupa ce identificati acele site-uri potrivite pentru nevoile dvs., este foarte important sa le utilizati in mod corect cand cautati femei singure din Bucuresti pentru intalniri ocazionale sau relatii serioase.

Diversificati optiunile pentru a gasi femei singure din Bucuresti online

Una dintre greselile pe care multi barbati le fac, este ca acestia tind sa ramana pe un singur site de dating si se tem sa-si diversifice cautarea pe alte site-uri online. Unul dintre principalele motive pentru care se intampla acest lucru este ca acestia nu sunt siguri care sunt site-urile care sunt fiabile si care nu. Crearea unui profil pe mai multe site-uri va ofera mai multe oportunitati de a intalni femei singure, astfel incat obtineti un nivel mai ridicat de raspuns si au acces la un numar mai mare de femei singure din Bucuresti, mai degraba decat sa va inregistrati pe un singur site, reducand sansele de a gasi o partenera. Amintiti-va ca o mica dedicare si rabdarea vor face ca sansele dvs. de a gasi femei online sa fie mai mari.

Am gasit o femeie pe care o consider atractiva, cand incep o conversatie?

Daca inca nu sunteti sigur despre cum sa incepeti o conversatie, nu trebuie sa va faceti griji, este absolut normal si se intampla aproape tuturor. Daca nu sunteti sigur cum sa incepeti o conversatie cu o femeie atragatoare online, pur si simplu alegeti subiectul si primul mesaj cu atentie si analizati profilul fetei pentru a afla ce este de interes pentru ea.

In general, perioada de atentie pe care o primim de la o alta persoana online este destul de scurta, deci este important sa invatam sa profitam de aceasta perioada de atentie in cel mai bun mod pentru a maximiza strategiile noastre in ceea ce priveste intalnirile cu femei. Amintiti-va ca este de asemenea important sa fiti observat, de aceea, un profil bine structurat si o fotografie de profil atragatoare este cheia pentru a primi atentie.

Sfat: Evitati sa trimiteti acelasi mesaj pre-scris la multe fete, deoarece acestea tind sa afle rapid cand un mesaj nu a fost adresat in special lor.

Ce subiecte de conversatie sa abordez cu o femeie pe care am cunoscut-o online

In primul rand, evitati sa trimiteti mesaje intime, astfel, s-ar putea sa va eliminati sansele cu aceasta fata, deci este important sa luati lucrurile cu calm pentru a evita ruinarea posibilitatilor. Am descoperit ca cele mai bune subiecte de conversatie pentru initierea si intretinerea contactelor sunt intrebari despre ceva ce a citit in profilul dvs. sau ceva ce ati citit in profilul ei; Acest lucru arata ca ambii v-ati facut timp pentru a citi profilul celuilalt si, de asemenea, va ajuta sa stabiliti interesul de la inceput. Cu toate acestea, acest lucru nu este neaparat singurul subiect de conversatie. Exista si alte subiecte de conversatie pe care le putem folosi pentru a face primul contact – evenimente, cum ar fi stiri sau sport (desi trebuie sa fitii atent sa nu vorbiti prea mult despre sport, pe cele mai multe fete nu le intereseaza atat de mult ca pe dvs.). Un alt subiect bun pe care l-ati putea alege pentru a incepe o conversatie poate fi o scurta istorie personala (din nou, incercati sa pastrati conversatia scurta si la obiect, nu vrem ca fata sa se plictiseasca pana la punctul in care prefera sa vorbeasca cu altcineva). Vrem sa evitam subiectele plictisitoare, mentinand conversatia scurta, interesanta, proaspata, dar si serioasa.

Amintiti-va punctele de baza pentru a gasi femei singure din Bucuresti pe internet

In acest ghid am descris cateva puncte care sunt foarte importante atunci cand vine vorba de gasirea unei prietene pe internet. Amintiti-va ca realizarea unui profil excelent, cunoasterea exacta a ceea ce cautati, un bun mesaj introductiv si luarea de initiativa, pot face diferenta intre a avea mai multe intalniri cu femei frumoase sau a ramane singuri acasa. Amintiti-va ca o femeie primeste in medie mai multe mesaje decat un barbat pe un site de intalniri online, asa ca trebuie sa invatam sa profitam de moment si sa stim cum sa folosim cele mai bune calitati pentru a ne asigura succesul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *