Mareste placerea in dormitor cu aceste trucuri simple

Simtiti ca dvs. si partenerul dvs. ati cazut in monotonie? Va oferim cele mai bune sfaturi care va vor face viata sexuala mai interesanta si mai satisfacatoare ca oricand.

Pentru multe femei, atingerea orgasmului este dificila, dar, daca este cazul dvs., este timpul ca povestea sa se schimbe si sa incepeti sa atingeti punctul culminant al fiecarei intalniri fierbinti!

Va oferim cele mai bune sfaturi pentru a va mari placerea sexuala, gata sa le puneti in practica?

1. Totul este in comunicare

Este important sa pastrati o linie deschisa de comunicare cu partenerul dvs. pentru a sti ce va place mai mult si de ce anume aveti nevoie in intimitate.

2. Pre-stimularea: factorul cheie!

Inca unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a creste placerea sexuala? Pre-stimularea! Este una dintre cele mai importante componente pentru a va pregati, pentru a va ajuta sa va relaxati, sa lubrifiati mai bine, sa evitati durerea sau frecarea in timpul penetrarii si, de asemenea, sa experimentati noi senzatii!

Un alt sfat foarte important este sa ramaneti stimulate in timp ce are loc penetrarea.

Discutati cu partenerul dvs. pentru a gasi cel mai bun mod de a face acest lucru, de exemplu, utilizarea lubrifiantului poate fi o modalitate foarte usoara de a face lucrurile sa curga mai bine.

3. Distrati-va!

Pentru a va bucura de sex, este esential intotdeauna sa indrazniti sa incercati lucruri noi, sa uitati de timiditate si sa vedeti in fiecare intalnire fierbinte, oportunitatea de a avea un moment si o experienta de neuitat si… distrati-va!

4. Cunoasteti-va!

Este important sa va cunoasteti bine si sa experimentati cu dvs. si in compania partenerului dvs. sa stiti care sunt pozitiile, sarutarile, miscarile si mangairile care va excita cel mai mult. Ele va vor ajuta sa atingeti punctul culminant!

5. Totul este in minte

Mintea este, de asemenea, o parte esentiala deoarece, daca nu va concentrati asupra momentului prezent si daca nu sunteti relaxate, sexul nu va fi niciodata placut pentru dvs.

Nu lasati gandurile sa va distraga atentia, sa va preseze sau sa va blocheze, tot ce trebuie sa faceti este sa va concentrati si sa va bucurati de acel moment, uitand de alte probleme sau griji! Incercati si veti observa diferenta in urmatoarea sesiune fierbinte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *